pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Księga mięsa

Dane szczegółowe:
Wydawca: Olesiejuk
Rok wyd.: 2017
Oprawa: twarda
Ilość stron: 240 s.
Wymiar: 250x270 mm
EAN: 9788378446118
ISBN: 978-83-7844-611-8
Data: 2017-01-04
46.18 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Opis książki:

Lepiej rzadziej ale dobrze
Czy tak brzmi Wasza odpowiedź na pytanie jeść mięso czy nie jeść? Oto książka która Wam w tym pomoże przeczytajcie interesujący reportaż na temat naturalnego chowu zwierząt w gospodarstwie ekologicznym a od mistrzów w fachu rzeźnickim dowiecie się jak rozpoznawać jakość mięsa w jaki sposób wykorzystuje się części wieprzowiny wołowiny jagnięciny i cielęciny.

Z pewnością przydatne będą tez informacje o sprzętach i przyborach kuchennych. A potem zabierzcie się do gotowania wykorzystując nasze smakowite przepisy pogrupowane według najważniejszych metod obróbki kulinarnej od smażenia po parzenie. Ponad setka przepisów od klasycznych do współczesnych i całkiem nowych kreacji dowodzi że z wieprzowiny wołowiny cielęciny i jagnięciny można przyrządzić o wiele więcej niż tylko sznycle bitki i gulasz
Pokażcie co potraficie Powodzenia i smacznego

Książka "Księga mięsa" - Monika Schuster, Sabine Schlimm, Sabine Knappe, Stefan Ziemann - oprawa twarda - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 240 stron i została wydana w 2017 r. Cena 46.18 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.