Tytuł książki:
Księga mięsa
Autor książki:
Monika Schuster, Sabine Schlimm, Sabine Knappe, Stefan Ziemann
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olesiejuk |
Rok wyd.: | 2017 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 240 s. |
Wymiar: | 250x270 mm |
EAN: | 9788378446118 |
ISBN: | 978-83-7844-611-8 |
Data: | 2017-01-04 |
46.18
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 24 h
×
Opis książki:
Lepiej rzadziej ale dobrzeCzy tak brzmi Wasza odpowiedź na pytanie jeść mięso czy nie jeść? Oto książka która Wam w tym pomoże przeczytajcie interesujący reportaż na temat naturalnego chowu zwierząt w gospodarstwie ekologicznym a od mistrzów w fachu rzeźnickim dowiecie się jak rozpoznawać jakość mięsa w jaki sposób wykorzystuje się części wieprzowiny wołowiny jagnięciny i cielęciny.
Z pewnością przydatne będą tez informacje o sprzętach i przyborach kuchennych. A potem zabierzcie się do gotowania wykorzystując nasze smakowite przepisy pogrupowane według najważniejszych metod obróbki kulinarnej od smażenia po parzenie. Ponad setka przepisów od klasycznych do współczesnych i całkiem nowych kreacji dowodzi że z wieprzowiny wołowiny cielęciny i jagnięciny można przyrządzić o wiele więcej niż tylko sznycle bitki i gulasz
Pokażcie co potraficie Powodzenia i smacznego
Książka "Księga mięsa" - Monika Schuster, Sabine Schlimm, Sabine Knappe, Stefan Ziemann - oprawa twarda - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 240 stron i została wydana w 2017 r. Cena 46.18 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.