Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Świat Książki |
Rok wyd.: | 2009 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 224 s. |
Wymiar: | 186x240 mm |
EAN: | 9788324711307 |
ISBN: | 978-83-2471-130-7 |
Data: | 2009-04-23 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Zbiór przepisów kulinarnych, rad i bezcennych wskazówek, dzięki którym nie trzeba będzie przygotowywać osobnego posiłku dla dziecka, męża czy żony, uczulonych na pewne składniki. Autorka uczy, jak zastąpić uczulający produkt innym, bezpiecznym, by cała rodzina mogła jeść to samo. Czasem wystarczy zmienić mąkę lub rodzaj oleju. Każdy przepis podano w czterech wersjach, uwzględniających alergię na jajka, produkty mleczne, orzechy i gluten.
Książka "Książka kucharska dla alergików" - Alice Sherwood - oprawa twarda - Wydawnictwo Świat Książki. Książka posiada 224 stron i została wydana w 2009 r.