Tytuł książki:
Króliki. Towarowa produkcja mięsna
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Rolnicze i Leśne |
Rok wyd.: | 2003 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 132 s. |
Wymiar: | 145x205 mm |
EAN: | 9788309018216 |
ISBN: | 978-83-0901-821-6 |
Data: | 2006-02-05 |
Cena wydawcy: 31.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Omówione zagadnienia: założenia organizacyjno-techniczne fermy, urządzanie fermy, podstawy pracy hodowlanej i charakterystyka materiału zwierzęcego, rozród królików, żywienie, profilaktyka i ochrona zdrowia, zasady uboju królików i przerobu mięsa króliczego.
Książka "Króliki. Towarowa produkcja mięsna" - oprawa miękka - Wydawnictwo Rolnicze i Leśne. Książka posiada 132 stron i została wydana w 2003 r.