Tytuł książki:
Kotlety, zrazy i sznycle. Sprawdzone przepisy
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olimp Media |
Rok wyd.: | 2012 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 170x220 mm |
EAN: | 9788377071113 |
ISBN: | 978-83-7707-111-3 |
Data: | 2012-02-07 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Proponujemy całą gamę przepisów na smakowite kotlety, zrazy i sznycle z różnych rodzajów mięsa - wieprzowiny, wołowiny, drobiu, a nawet jagnięciny.Znajdziesz tu receptury m.in. na klasyczne schabowe w chrupiącej panierce, amerykańskie hamburgery, zrazy zawijane w sosie grzybowym, kotlety mielone z orzechami, słodko-ostre sznycle z karkówki, de volaille z krewetkami, eskalopki wieprzowe ze śliwkami, befsztyki z sosem cebulowo-jabłkowym.
Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny obiad, jak i wykwintne pomysły, idealne na uroczyste spotkanie przy stole.
Książka "Kotlety, zrazy i sznycle. Sprawdzone przepisy" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 96 stron i została wydana w 2012 r.