pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kolory smaku. Warzywa i owoce. Czerwone Pomarańczowe Fioletowe Zielone Białe

Dane szczegółowe:
Wydawca: Olimp Media
Rok wyd.: 2018
Oprawa: miękka
Ilość stron: 192 s.
Wymiar: 165x225 mm
EAN: 9788377071915
ISBN: 978-83-7707-191-5
Data: 2018-08-07
Cena wydawcy: 29.99 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Czy wiesz, że kolory warzyw i owoców bardzo wiele mówią o ich właściwościach zdrowotnych? Czerwone mają korzystny wpływ na układ krążenia i poziom cholesterolu, pomarańczowe i żółte chronią wzrok, fioletowe opóźniają starzenie i pomagają w walce z nadwagą, białe mają właściwości antybakteryjne oraz antywirusowe. Każdy rozdział poświęcony jest warzywom i owocom w danym kolorze. Znajdziesz tu przepisy na sałatkę z czerwonej kapusty z granatem, smażone bakłażany z fetą, zupę krem z zielonego groszku czy białe szparagi z masłem czosnkowym.

Książka "Kolory smaku. Warzywa i owoce. Czerwone Pomarańczowe Fioletowe Zielone Białe" - oprawa miękka - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 192 stron i została wydana w 2018 r.