Tytuł książki:
Kiełbasy własnego wyrobu - 70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki
Autor książki:
Bernhard Gahm
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Multico |
Rok wyd.: | 2006 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 144 s. |
Wymiar: | 130x190 mm |
EAN: | 9788370734374 |
ISBN: | 83-7073-437-5 |
Data: | 2006-01-10 |
21.07 Ostatni egzemplarz!
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 24 h
×
Opis książki:
Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas. Przy każdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu.
Książka "Kiełbasy własnego wyrobu - 70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki" - Bernhard Gahm - oprawa miękka - Wydawnictwo Multico. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2006 r. Cena 21.07 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.