Tytuł książki:
Kaczka, indyk, gęś
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olimp Media |
Rok wyd.: | 2011 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 137 s. |
Wymiar: | 205x145 mm |
EAN: | 9788377070710 |
ISBN: | 978-83-7707-071-0 |
Data: | 2011-09-06 |
Cena wydawcy: 29.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Prezentujemy receptury na przysmaki z kaczki, indyka, gęsi, perliczki i przepiórki, a ponadto dla amatorów dziczyzny z dzikiej kaczki, kuropatwy oraz bażanta. Proponujemy przepisy nie tylko na dania główne przede wszystkim na tuszki pieczone z rozmaitymi dodatkami ale także na przekąski i zupy, w tym cenione przez smakoszy smalec gęsi oraz czerninę. Znajdziesz tu zarówno potrawy odpowiednie na codzienny posiłek np. pierś indyka z warzywami jak i specjały idealne na uroczystą okazję np. gęś z suszonymi owocami.
Książka "Kaczka, indyk, gęś" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 137 stron i została wydana w 2011 r.