pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Kaczka, indyk, gęś

Dane szczegółowe:
Wydawca: Olimp Media
Rok wyd.: 2011
Oprawa: twarda
Ilość stron: 137 s.
Wymiar: 205x145 mm
EAN: 9788377070710
ISBN: 978-83-7707-071-0
Data: 2011-09-06
Cena wydawcy: 29.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Prezentujemy receptury na przysmaki z kaczki, indyka, gęsi, perliczki i przepiórki, a ponadto dla amatorów dziczyzny z dzikiej kaczki, kuropatwy oraz bażanta. Proponujemy przepisy nie tylko na dania główne przede wszystkim na tuszki pieczone z rozmaitymi dodatkami ale także na przekąski i zupy, w tym cenione przez smakoszy smalec gęsi oraz czerninę. Znajdziesz tu zarówno potrawy odpowiednie na codzienny posiłek np. pierś indyka z warzywami jak i specjały idealne na uroczystą okazję np. gęś z suszonymi owocami.

Książka "Kaczka, indyk, gęś" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 137 stron i została wydana w 2011 r.