pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Język niemiecki zawodowy w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń

autor:

Anna Dul

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2013
Oprawa: miękka
Ilość stron: 168 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 978830213341151
ISBN: 978-83-0213-341-1
Data: 2013-04-09
Cena wydawcy: 44.26 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w gastronomii obejmuje następujące treści: zawody i czynności w branży gastronomicznej, produkty spożywcze i dania, procesy technologiczne, akcesoria i urządzenia gastronomiczne, przygotowanie dań, karta dań menu, przepisy BHP oraz zatrudnienie w gastronomii (umowa o pracę, rozmowa kwalifikacyjna, kwestionariusz osobowy).

Podręcznik „Język niemiecki zawodowy w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.