pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Jedz bez glutenu, pszenicy i nabiału. Kuchnia domowa, wyd. 2

Autor książki:

Antoinette Savill

Dane szczegółowe:
Wydawca: RM
Rok wyd.: 2019
Oprawa: miękka
Ilość stron: 224 s.
Wymiar: 160x230 mm
EAN: 9788381512398
ISBN: 978-83-8151-239-8
Data: 2019-07-18
Cena wydawcy: 29.99 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Nietolerancje pokarmowe nie muszą oznaczać konieczności zrezygnowania z różnorodnej i smacznej kuchni!
Jeśli trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Trzeba gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać niewielkie porcje niealergizującego jedzenia dla jednej osoby. Pomyśl - znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało wszystkim domownikom! Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań. W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata. Z łatwością urozmaicisz nimi swój codzienny jadłospis. Może w letni dzień masz ochotę na zieloną minestrę? A w zimowy wieczór postawisz na stole dymiący półmisek zapiekanki makaronowej z aromatycznym sosem serowym? To nieprawda, że desery nie są dla alergików. Wypróbuj receptury na lukrowane babeczki, czekoladowo-malinowe muffinki czy profiterolki w czekoladzie z lodowym nadzieniem i wiele innych pysznych słodkości.

Przepisy dla milionów ludzi cierpiących z powodu nadwrażliwości na produkty pszenne i mleczne

Książka "Jedz bez glutenu, pszenicy i nabiału. Kuchnia domowa, wyd. 2" - Antoinette Savill - oprawa miękka - Wydawnictwo RM. Książka posiada 224 stron i została wydana w 2019 r.