Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Kirin |
Rok wyd.: | 2020 |
Ilość stron: | 174 s. |
Wymiar: | 205x240 mm |
EAN: | 9788362945948 |
ISBN: | 978-83-62945-94-8 |
Data: | 2020-06-24 |
Opis książki:
Każdej porze roku towarzyszą przepisy na japońskie dania, które są łatwe do realizacji w domu z wykorzystaniem sezonowych składników dostępnych w Polsce. Autorami przepisów są Japończycy prowadzący zajęcia kulinarne dla cudzoziemców w Europie i w Japonii, dzięki czemu są one dostosowane do realiów gotowania poza Japonią. Dzielą się również swoimi osobistymi historiami i przemyśleniami, dając tym samym wgląd w japońską psyche i codzienne życie w Kraju Kwitnącej Wiśni. Publikacji towarzyszą artystyczne zdjęcia japońskich pór roku, zwyczajów i potraw.
Książka "Japoński rok od kuchni" - Anna Jassem, Aleksander Szojer - Wydawnictwo Kirin. Książka posiada 174 stron i została wydana w 2020 r. Cena 42.11 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.