Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Egmont |
Rok wyd.: | 2015 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 304 s. |
Wymiar: | 195x250 mm |
EAN: | 9788328105386 |
ISBN: | 978-83-2810-538-6 |
Data: | 2015-04-20 |
Opis książki:
Jestem fanem lokalności i regionalności. Marzę o tym, by coraz więcej ludzi dostrzegło potencjał polskich produktów. Bo naprawdę mamy się czym chwalić - nasze jedzenie jest pyszne, wysokiej jakości i różnorodne. Oczywiście nie ograniczam się jednak wyłącznie do tradycyjnych przepisów. Czerpię inspiracje z kuchni całego świata i staram się tak komponować receptury, by dania, których bazą są polskie składniki, były ciekawe, zabawne i pyszne. Tak, jedzenie ma być przyjemnością! W tej książce prezentuję Wam przepisy sprawdzone, lubiane przez moich bliskich, widzów mojego programu i gości restauracji. Chciałbym, żeby każdy - i początkujący kucharz, i zaawansowany foodie, i mięsożerca, i weganin - mógł tu znaleźć coś dla siebie. Życzę Wam wspaniałej przygody z gotowaniem i zachęcam do podróżowania po Polsce w poszukiwaniu lokalnych smaków. Tomasz Jakubiak
Książka "Jakubiak lokalnie" - Tomasz Jakubiak - oprawa twarda - Wydawnictwo Egmont. Książka posiada 304 stron i została wydana w 2015 r.