Jak jeść, by nie tyć i nie chorować. insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny
Anna Powierza
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Pascal |
Rok wyd.: | 2019 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 304 s. |
Wymiar: | 162x210 mm |
EAN: | 9788381035255 |
ISBN: | 978-83-8103-525-5 |
Data: | 2019-11-12 |
Opis książki:
Insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny to nie wyrok!
Anna Powierza, która na co dzień zmaga się z insulinoopornością, wie z doświadczenia, jakim problemem jest życie, gdy je się zdrowo, a jednak nadal się tyje.
Po postawieniu diagnozy udało jej się błyskawicznie schudnąć! Odzyskała też energię i harmonię wewnętrzną. Dziś dzieli się swoimi spostrzeżeniami i podpowiada, jak znaleźć odpowiedzi na pytania:
Czego unikać w diecie? Co z zajadaniem stresu? Czy istnieje dieta idealna dla osób chorych na insulinooporność? Jak dobierać najlepsze produkty spożywcze? Emocje - jak sobie z nimi radzić? Jakie codzienne nawyki należy zmienić? Jak jeść i nie tyć? Jedzenie jest jednym z najistotniejszych elementów w życiu. Może być trucizną lub lekarstwem i pomocą w walce z chorobami. Dlatego warto wiedzieć, czym karmimy nasz organizm!
Książka "Jak jeść, by nie tyć i nie chorować. insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny" - Anna Powierza - oprawa miękka - Wydawnictwo Pascal. Książka posiada 304 stron i została wydana w 2019 r. Cena 29.56 zł. Zapraszamy na zakupy!