pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Jak jeść, by nie tyć i nie chorować. insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny

Autor książki:

Anna Powierza

Dane szczegółowe:
Wydawca: Pascal
Rok wyd.: 2019
Oprawa: miękka
Ilość stron: 304 s.
Wymiar: 162x210 mm
EAN: 9788381035255
ISBN: 978-83-8103-525-5
Data: 2019-11-12
29.56 
Ostatni egzemplarz! pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Opis książki:

Insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny to nie wyrok!
Anna Powierza, która na co dzień zmaga się z insulinoopornością, wie z doświadczenia, jakim problemem jest życie, gdy je się zdrowo, a jednak nadal się tyje.

Po postawieniu diagnozy udało jej się błyskawicznie schudnąć! Odzyskała też energię i harmonię wewnętrzną. Dziś dzieli się swoimi spostrzeżeniami i podpowiada, jak znaleźć odpowiedzi na pytania:
Czego unikać w diecie? Co z zajadaniem stresu? Czy istnieje dieta idealna dla osób chorych na insulinooporność? Jak dobierać najlepsze produkty spożywcze? Emocje - jak sobie z nimi radzić? Jakie codzienne nawyki należy zmienić? Jak jeść i nie tyć? Jedzenie jest jednym z najistotniejszych elementów w życiu. Może być trucizną lub lekarstwem i pomocą w walce z chorobami. Dlatego warto wiedzieć, czym karmimy nasz organizm!

Książka "Jak jeść, by nie tyć i nie chorować. insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny" - Anna Powierza - oprawa miękka - Wydawnictwo Pascal. Książka posiada 304 stron i została wydana w 2019 r. Cena 29.56 zł. Zapraszamy na zakupy!