Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Buchmann |
Rok wyd.: | 2014 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 112 s. |
Wymiar: | 205x205 mm |
EAN: | 9788328007352 |
ISBN: | 978-83-280-0735-2 |
Data: | 2014-04-22 |
Cena wydawcy: 29.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Ponad 40 prostych nowoczesnych przepisów na dania z wykorzystaniem jaj. Porady dotyczące kupowania i przechowywania jaj instrukcje gotowania krok po kroku. Przepisy na - puszyste omlety - jajka faszerowane i zapiekane - tradycyjne jajecznice na bekonie - kremowe quiche Jaja są nie tylko jednym z najbardziej lubianych i wszechstronnych składników kuchennych ale także zawierają idealnie wyważone proporcje białka witamin i minerałów przez co są niezwykle zdrowe.
Książka "Jajka" - Jodi Liano - oprawa twarda - Wydawnictwo Buchmann. Książka posiada 112 stron i została wydana w 2014 r.