Tytuł książki:
Jajka i sery, czyli najlepsze omlety, zapiekanki i sałatki
Autor książki:
Hanna Szymanderska
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Multico |
Rok wyd.: | 2010 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 120 s. |
Wymiar: | 250x250 mm |
EAN: | 9788370738655 |
ISBN: | 978-83-7073-865-5 |
Data: | 2010-11-09 |
Cena wydawcy: 27.89 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
W tomie Jajka i sery znalazły się receptury na rozmaite jajecznice, zapiekanki, placki, sałatki, pasty i wiele innych.
Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziej charakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchni tradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.
Książka "Jajka i sery, czyli najlepsze omlety, zapiekanki i sałatki" - Hanna Szymanderska - oprawa twarda - Wydawnictwo Multico. Książka posiada 120 stron i została wydana w 2010 r.