pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Jajka i sery, czyli najlepsze omlety, zapiekanki i sałatki

Autor książki:

Hanna Szymanderska

Dane szczegółowe:
Wydawca: Multico
Rok wyd.: 2010
Oprawa: twarda
Ilość stron: 120 s.
Wymiar: 250x250 mm
EAN: 9788370738655
ISBN: 978-83-7073-865-5
Data: 2010-11-09
Cena wydawcy: 27.89 złpozycja niedostępna

Opis książki:

W tomie Jajka i sery znalazły się receptury na rozmaite jajecznice, zapiekanki, placki, sałatki, pasty i wiele innych.
Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziej charakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchni tradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.

Książka "Jajka i sery, czyli najlepsze omlety, zapiekanki i sałatki" - Hanna Szymanderska - oprawa twarda - Wydawnictwo Multico. Książka posiada 120 stron i została wydana w 2010 r.