Tytuł książki:
Jagnięcina i baranina
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | REA |
Rok wyd.: | 2009 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 128 s. |
Wymiar: | 200x270 mm |
EAN: | 9788375443479 |
ISBN: | 978-83-7544-347-9 |
Data: | 2012-03-01 |
Cena wydawcy: 29.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Najsmaczniejsze potrawy z ekologicznego bukietu mięs, warzyw i ziół. Dania z baraniny zaliczane są do dań narodowych w wielu krajach na całym świecie. W książce, oprócz przepisów na dania z baraniny czy jagnięciny, najdują się pożyteczne rady: jak wybierać i przechowywać mięso baranie, w jaki sposób można je przyrządzać, jak rozbiera się baraninę.Zawarto tu ponad 60 przepisów, wśród których znajdują się przepisy na dania główne, przekąski i sałatki, zupy, szaszłyki, potrawy mączne z baraniny, a także sosy i marynaty do szaszłyków.
Książka "Jagnięcina i baranina" - oprawa twarda - Wydawnictwo REA. Książka posiada 128 stron i została wydana w 2009 r.