pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Jadłonomia. Kuchnia roślinna.100 przepisów nie tylko dla wegan

Autor książki:

Marta Dymek

Dane szczegółowe:
Wydawca: Dwie Siostry
Rok wyd.: 2018
Oprawa: miękka
Ilość stron: 284 s.
Wymiar: 165x210 mm
EAN: 9788365341679
ISBN: 978-83-6534-167-9
Data: 2019-06-06
Cena wydawcy: 27.95 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.
Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?
Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek znanej z programu Dzień Dobry TVN autorki Jadłonomii, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.
Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Książka "Jadłonomia. Kuchnia roślinna.100 przepisów nie tylko dla wegan" - Marta Dymek - oprawa miękka - Wydawnictwo Dwie Siostry. Książka posiada 284 stron i została wydana w 2018 r.