pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Wyprzedaż na koniec roku
Tytuł książki:

Jadłonomia. Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan

Autor książki:

Marta Dymek

Dane szczegółowe:
Wydawca: Dwie Siostry
Rok wyd.: 2017
Oprawa: miękka
Ilość stron: 282 s.
Wymiar: 170x215 mm
EAN: 9788363696351
ISBN: 978-83-6369-635-1
Data: 2017-04-14
Cena wydawcy: 49.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Pierwsza książka kucharska twórczyni "Jadłonomii" - najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?
Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek - znanej z programu "Dzień Dobry TVN" autorki "Jadłonomii", najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.

Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Książka "Jadłonomia. Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan" - Marta Dymek - oprawa miękka - Wydawnictwo Dwie Siostry. Książka posiada 282 stron i została wydana w 2017 r.