pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Jadłonomia. Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan

Autor książki:

Marta Dymek

Dane szczegółowe:
Wydawca: Dwie Siostry
Rok wyd.: 2014
Oprawa: twarda
Ilość stron: 344 s.
Wymiar: 220x280 mm
EAN: 9788363696184
ISBN: 978-83-6369-618-4
Data: 2014-12-12
Cena wydawcy: 69.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii - najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni wegetariańskiej.

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia? Do czego wykorzystać natkę marchewki? Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół? Na te i wiele innych pytań znajdziecie odpowiedź w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek - znanej z programu ?Dzień dobry TVN? autorki ?Jadłonomii?, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.

W ?Kuchni roślinnej? znajdziecie ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące czipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy oraz dla tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Książka "Jadłonomia. Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan" - Marta Dymek - oprawa twarda - Wydawnictwo Dwie Siostry. Książka posiada 344 stron i została wydana w 2014 r.