Tytuł książki:
Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce. Ocena, uwarunkowania, rozwój
Autor książki:
Maria M. Grzelak
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego |
Rok wyd.: | 2011 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 264 s. |
Wymiar: | 170x240 mm |
EAN: | 9788375257090 |
ISBN: | 978-83-7525-709-0 |
Data: | 2012-11-09 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Rozprawa poświęcona jest bardzo ważnemu zagadnieniu jakim obecnie jest innowacyjność.Autorka zajęła się badaniem innowacyjności w przemyśle spożywczym, który może stać się naszą narodową specjalnością. Aby tak się stało, to konieczne jest stosowanie innowacyjnych metod produkcji, zarządzania i organizacji pracy oraz dystrybucji towarów.
Z recenzji wydawniczej prof. zw. dr hab. Wiesława Pluty
Książka "Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce. Ocena, uwarunkowania, rozwój" - Maria M. Grzelak - oprawa miękka - Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego. Książka posiada 264 stron i została wydana w 2011 r.