pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce. Ocena, uwarunkowania, rozwój

Autor książki:

Maria M. Grzelak

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
Rok wyd.: 2011
Oprawa: miękka
Ilość stron: 264 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788375257090
ISBN: 978-83-7525-709-0
Data: 2012-11-09
pozycja niedostępna

Opis książki:

Rozprawa poświęcona jest bardzo ważnemu zagadnieniu jakim obecnie jest innowacyjność.

Autorka zajęła się badaniem innowacyjności w przemyśle spożywczym, który może stać się naszą narodową specjalnością. Aby tak się stało, to konieczne jest stosowanie innowacyjnych metod produkcji, zarządzania i organizacji pracy oraz dystrybucji towarów.

Z recenzji wydawniczej prof. zw. dr hab. Wiesława Pluty

Książka "Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce. Ocena, uwarunkowania, rozwój" - Maria M. Grzelak - oprawa miękka - Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego. Książka posiada 264 stron i została wydana w 2011 r.