Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Pascal |
Rok wyd.: | 2007 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 160 s. |
Wymiar: | 250x250 mm |
EAN: | 9788373049512 |
ISBN: | 978-83-7304-951-2 |
Data: | 2009-05-26 |
Cena wydawcy: 25.63 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Hiszpania to feeria smaków i zapachów, różnorodność serów, wędlin i pieczywa produkowanych w tradycyjny sposób. W kraju słynnego gazpacho i sangrii z czułością uprawia się wino, a ryby i owoce morza uznaje się za nieodzowny element kuchni. Przewodnik kulinarny to nie tylko zbiór najlepszych przepisów na hiszpańskie dania, ale również podróż po konkretnych regionach. W książce szczegółowo opisano mnóstwo prostych, tradycyjnych potraw, ale też wiele nowatorskich dań, a wszystkie zilustrowano wspaniałymi zdjęciami.
Książka "Hiszpania. Przewodnik kulinarny" - Adam Skorupski - oprawa twarda - Wydawnictwo Pascal. Książka posiada 160 stron i została wydana w 2007 r.