pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Grzyby w naszej kuchni

Grzyby - jadalne, trujące - zbieranie grzybów
Dane szczegółowe:
Wydawca: Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Rok wyd.: 2003
Oprawa: miękka
Ilość stron: 184 s.
Wymiar: 120x190 mm
EAN: 9788309017684
ISBN: 83-0901-768-5
Data: 2008-11-20
Cena wydawcy: 10.55 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Grzybiarze z niecierpliwością oczekują na jesień - czas grzybobrania. Co zrobić z koszami pełnymi grzybów? Jak je przyrządzić, aby zadowolić całą rodzinę? Co można wyczarować z dostępnych na rynku przez cały rok pieczarek i boczniaków? Odpowiedzi na te pytania Czytelnicy znajdą w tej książce. Grzyby smażone, duszone, zapiekane z mięsem i bez tego dodatku, zupy, sałatkii inne grzybowe frykasy - bardziej lub mniej pracochłonne - mają stałe, zagorzałe grono miłośników kulinarnych doznań i mogą uatrakcyjnić niejedno przyjęcie.

Książka "Grzyby w naszej kuchni" - Wanda Woźniak, Marian Gapiński - oprawa miękka - Wydawnictwo Państwowe Rolnicze i Leśne. Książka posiada 184 stron i została wydana w 2003 r.