Tytuł książki:
Grzyby. Poradnik zbieracza i smakosza
Autor książki:
Christine Schneider, Maurice Gliem
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | REA |
Rok wyd.: | 2011 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 124 s. |
Wymiar: | 130x190 mm |
EAN: | 9788375442908 |
ISBN: | 978-83-7544-290-8 |
Data: | 2011-04-11 |
Cena wydawcy: 16.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Niniejszy poradnik dla początkujących i zaawansowanych grzybiarzy odpowiada na najważniejsze pytania - kiedy i w jakich miejscach należy szukać grzybów - jak rozpoznawać grzyby i ich trujące sobowtóry - jak zbierać grzyby Dzięki tej książce również początkujący zbieracze krok po kroku nauczą się rozpoznawać poszczególne gatunki oraz środowiska w których grzyby rosną najchętniej a także sposoby ich zbierania i przechowywania na czas transportu.
Książka "Grzyby. Poradnik zbieracza i smakosza" - Christine Schneider, Maurice Gliem - oprawa miękka - Wydawnictwo REA. Książka posiada 124 stron i została wydana w 2011 r.