Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | DELTA Agencja Wydawnicza |
Rok wyd.: | 2006 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 128 s. |
Wymiar: | 160x210 mm |
EAN: | 9788371755361 |
ISBN: | 978-83-7175-536-1 |
Data: | 2008-11-30 |
Opis książki:
Nowe pomysły na urozmaicenie grillowania.
- 10 podstawowych zasad udanego przyjęcia; - lista spraw do załatwienia przed przyjęciem grillowym; - wiele praktycznych rad; - ponad 130 przepisów kulinarnych na potrawy z mięsa, ryb, warzyw, owoców, sera z dodatkiem pieczywa, sałatek, dipów i sosów.
Dla wszystkich miłośników grilla oraz tych, którzy chcą nimi zostać.
Dzięki tej książce grillowanie stanie się dużo bardziej atrakcyjne, gdyż oprócz karkówki i kiełbasek jest jeszcze wiele produktów nadających się do takiej obróbki. Autorka starała się sprostać gustom wszystkich uczestników grillowania dzięki zawartym w książce ponad 130 przepisom na specjały z mięsa i ryb, a także dania wegetariańskie.
Książka "Grillowanie. Mięso, ryby, warzywa i inne produkty" - Claudia Daiber - oprawa miękka - Wydawnictwo DELTA Agencja Wydawnicza. Książka posiada 128 stron i została wydana w 2006 r.