pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Grillowanie. Mięso, ryby, warzywa i inne produkty

Autor książki:

Claudia Daiber

Dane szczegółowe:
Wydawca: DELTA Agencja Wydawnicza
Rok wyd.: 2006
Oprawa: miękka
Ilość stron: 128 s.
Wymiar: 160x210 mm
EAN: 9788371755361
ISBN: 978-83-7175-536-1
Data: 2008-11-30
pozycja niedostępna

Opis książki:

Nowe pomysły na urozmaicenie grillowania.
- 10 podstawowych zasad udanego przyjęcia; - lista spraw do załatwienia przed przyjęciem grillowym; - wiele praktycznych rad; - ponad 130 przepisów kulinarnych na potrawy z mięsa, ryb, warzyw, owoców, sera z dodatkiem pieczywa, sałatek, dipów i sosów.
Dla wszystkich miłośników grilla oraz tych, którzy chcą nimi zostać.
Dzięki tej książce grillowanie stanie się dużo bardziej atrakcyjne, gdyż oprócz karkówki i kiełbasek jest jeszcze wiele produktów nadających się do takiej obróbki. Autorka starała się sprostać gustom wszystkich uczestników grillowania dzięki zawartym w książce ponad 130 przepisom na specjały z mięsa i ryb, a także dania wegetariańskie.

Książka "Grillowanie. Mięso, ryby, warzywa i inne produkty" - Claudia Daiber - oprawa miękka - Wydawnictwo DELTA Agencja Wydawnicza. Książka posiada 128 stron i została wydana w 2006 r.