Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Jacek Santorski |
Rok wyd.: | 2005 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 240 s. |
Wymiar: | 240x220 mm |
EAN: | 9788360207017 |
ISBN: | 83-60207-01-1 |
Data: | 2006-11-13 |
Opis książki:
Maciej Kuroń, nadworny kucharz Rzeczpospolitej, autor fundamentalnej i arcyciekawej Kuchni polskiej. Kuchni Rzeczypospolitej Wielu Narodów postanowił nam tym razem opowiedzieć o potrawach z grilla i rusztu. Trzeba przyznać, że zrobił to jak zwykle ciekawie i smacznie. Drogi czytelniku, w tej wyjątkowej książce znajdziesz przepisy na potrawy z rusztu i grilla na każdą okazję, dowiesz się też paru istotnych rzeczy o tym, jaki grill jest najlepszy, jaki powinien mieć kształt i rozmiar rusztów, a jaki opał gwarantuje nam właściwy smak potrawy. Z tą książką każdy wyjazd na jezioro, piknik czy nawet ogrodowe barbecue znajdzie cudowną oprawę, i tylko od ciebie będzie zależało czym zadziwisz i oczarujesz swoich gości. Osoba Macieja Kuronia stanowi najlepszą rękojmię, że książka jaką państwo macie w ręku nie tylko zawiera przepisy, że palce lizać, ale jest także najlepszą książką o potrawach z grilla i rusztu na polskim rynku.
Książka "Grill. Potrawy z rusztu i ogniska" - Maciej Kuroń - oprawa miękka - Wydawnictwo Jacek Santorski. Książka posiada 240 stron i została wydana w 2005 r.