Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Buchmann |
Rok wyd.: | 2012 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 192 s. |
Wymiar: | 210x260 mm |
EAN: | 9788376702933 |
ISBN: | 978-83-7670-293-3 |
Data: | 2012-04-26 |
Cena wydawcy: 44.94 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Załóż rękawice ochronne i przygotuj się do wielkiego grillowania! Wszystko, zarówno świeżo złowiony pstrąg, jak pulchne kacze udka czy soczysty arbuz, smakuje znakomicie upieczone na rozżarzonych węglach. Nasza książka to kompendium wiedzy o gotowaniu pod gołym niebem: zawiera 130 przepisów oraz mnóstwo informacji, dzięki którym grillowanie staje się emocjonującą przygodą.Ilustrowana efektownymi, barwnymi fotografiami książka dostarcza inspiracji oraz cennych wskazówek dotyczących każdego etapu grillowania - od kupna szczypiec do węgla, poprzez sposoby aromatyzowania dymu, po serwowanie potraw - tych klasycznych, jak pyszne steki czy żeberka, i tych mniej u nas znanych, jak doskonała fasola po kowbojsku.
Książka "Grill i potrawy pachnące ogniem i dymem" - Willie Cooper - oprawa twarda - Wydawnictwo Buchmann. Książka posiada 192 stron i została wydana w 2012 r.