Tytuł książki:
Grill czyli ruszt. Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | REA |
Rok wyd.: | 2010 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 54 s. |
Wymiar: | 190x250 mm |
EAN: | 9788375442489 |
ISBN: | 978-83-7544-248-9 |
Data: | 2010-06-14 |
Cena wydawcy: 9.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Radość ze spotkania przy grillu w gronie rodziny czy przyjaciół będzie niewątpliwie większa gdy współbiesiadnicy pochwalą nas za nowe wspaniałe wrażenia smakowe. Żeby pikantne żeberka wieprzowe kurczaki na ostro wołowe steki z pieprzem oraz rybne kebaby wyszły znakomicie odkryjemy przed Tobą tajemnice profesjonalistów. Te nietrudne a pyszne dania z aromatem dymu sprawią że biesiada na długo pozostanie w pamięci uczestników.
Książka "Grill czyli ruszt. Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów" - oprawa miękka - Wydawnictwo REA. Książka posiada 54 stron i została wydana w 2010 r.