pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Grill czyli ruszt. Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2010
Oprawa: miękka
Ilość stron: 54 s.
Wymiar: 190x250 mm
EAN: 9788375442489
ISBN: 978-83-7544-248-9
Data: 2010-06-14
Cena wydawcy: 9.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Radość ze spotkania przy grillu w gronie rodziny czy przyjaciół będzie niewątpliwie większa gdy współbiesiadnicy pochwalą nas za nowe wspaniałe wrażenia smakowe. Żeby pikantne żeberka wieprzowe kurczaki na ostro wołowe steki z pieprzem oraz rybne kebaby wyszły znakomicie odkryjemy przed Tobą tajemnice profesjonalistów. Te nietrudne a pyszne dania z aromatem dymu sprawią że biesiada na długo pozostanie w pamięci uczestników.

Książka "Grill czyli ruszt. Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów" - oprawa miękka - Wydawnictwo REA. Książka posiada 54 stron i została wydana w 2010 r.