Tytuł książki:
Gotowanie w kombiwarze i na parze

Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | DRAGON |
Rok wyd.: | 2010 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 144 s. |
Wymiar: | 170x245 mm |
EAN: | 9788361582670 |
ISBN: | 978-83-6158-267-0 |
Data: | 2010-10-19 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
W obecnych czasach, naznaczonych chorobami cywilizacyjnymi i oraz większym skażeniem środowiska, coraz więcej osób stara się przestrzegać zasad zdrowego trybu życia. Ważną ich częścią jest odpowiednie żywienie. Zaczęliśmy dostrzegać zalety potraw z naturalnych składników o wysokich wartościach odżywczych. Trudno je przyrządzać tradycyjnymi sposobami, dlatego warto bliżej poznać zalety gotowania na parze i w kombiwarze, dzięki którym możemy otrzymać lżejsze i zdrowsze wersje tradycyjnych przysmaków.
Książka "Gotowanie w kombiwarze i na parze" - oprawa twarda - Wydawnictwo DRAGON. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2010 r.