pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Gotowanie na parze

Dane szczegółowe:
Wydawca: DRAGON
Rok wyd.: 2012
Oprawa: twarda
Ilość stron: 240 s.
Wymiar: 170x245 mm
EAN: 9788363559205
ISBN: 978-83-63559-20-5
Data: 2012-11-26
Cena wydawcy: 39.95 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.

Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.

Książka "Gotowanie na parze" - oprawa twarda - Wydawnictwo DRAGON. Książka posiada 240 stron i została wydana w 2012 r.