pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Gotowanie na parze

Autor książki:

Mirek Drewniak

Dane szczegółowe:
Wydawca: DRAGON
Rok wyd.: 2011
Oprawa: twarda
Ilość stron: 112 s.
Wymiar: 170x245 mm
EAN: 9788362521685
ISBN: 978-83-6252-168-5
Data: 2011-05-05
pozycja niedostępna

Opis książki:

Gotowanie na parze nie jest chwilowa modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metodą przyrządzania posiłków. Umożliwia łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.
Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.
Mirek Drewniak

Książka "Gotowanie na parze" - Mirek Drewniak - oprawa twarda - Wydawnictwo DRAGON. Książka posiada 112 stron i została wydana w 2011 r.