Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | SBM |
Rok wyd.: | 2012 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 144 s. |
Wymiar: | 165x240 mm |
EAN: | 9788378451440 |
ISBN: | 978-83-7845-144-0 |
Data: | 2012-08-21 |
Cena wydawcy: 24.95 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Gotowanie na parze jest najzdrowszą formą przyrządzania posiłków. To idealna metoda przede wszystkim dla osób cierpiących na zaburzenia przemiany materii, mających problemy z nadwagą, alergików, ale również dla osób całkowicie zdrowych, które chcą uniknąć chorób. Przyrządzone na parze lub w kombiwarze potrawy apetycznie wyglądają, zachowują walory smakowe i co najważniejsze nie tracą cennych witamin. Zebrane w książce przepisy dostarczą pomysłów na smaczne i zdrowe potrawy z mięsa, ryb, warzyw, a nawet ryżu.
Książka "Gotowanie na parze i w kombiwarze" - Marta Szydłowska - oprawa twarda - Wydawnictwo SBM. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2012 r.