Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Prószyński |
Rok wyd.: | 2009 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 94 s. |
Wymiar: | 150x210 mm |
EAN: | 9788376481159 |
ISBN: | 978-83-7648-115-9 |
Data: | 2009-04-02 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Z różnych technik przygotowania posiłków żywieniowcy szczególnie zalecają gotowanie na parze. Sporządzane w ten sposób potrawy pod względem zawartości witamin i minerałów są najwyższej jakości, jako że ten proces ogranicza ich degradację. Ważne jest także to, że posiłki gotowane na parze nie wymagają użycia tłuszczu.
Z tych ważnych powodów przygotowaliśmy tomik zawierający ponad 60 receptur na potrawy, których przyrządzenie wymaga użycia tylko specjalnego trzyczęściowego garnka.
Książka "Gotowanie na parze" - Bolesław Pilarek - oprawa twarda - Wydawnictwo Prószyński. Książka posiada 94 stron i została wydana w 2009 r.