pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Gotowanie na parze

Autor książki:

Bolesław Pilarek

Dane szczegółowe:
Wydawca: Prószyński
Rok wyd.: 2009
Oprawa: twarda
Ilość stron: 94 s.
Wymiar: 150x210 mm
EAN: 9788376481159
ISBN: 978-83-7648-115-9
Data: 2009-04-02
pozycja niedostępna

Opis książki:

Z różnych technik przygotowania posiłków żywieniowcy szczególnie zalecają gotowanie na parze. Sporządzane w ten sposób potrawy pod względem zawartości witamin i minerałów są najwyższej jakości, jako że ten proces ogranicza ich degradację. Ważne jest także to, że posiłki gotowane na parze nie wymagają użycia tłuszczu.
Z tych ważnych powodów przygotowaliśmy tomik zawierający ponad 60 receptur na potrawy, których przyrządzenie wymaga użycia tylko specjalnego trzyczęściowego garnka.

Książka "Gotowanie na parze" - Bolesław Pilarek - oprawa twarda - Wydawnictwo Prószyński. Książka posiada 94 stron i została wydana w 2009 r.