pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Glutenfree Gotowanie i pieczenie. Smaczne potrawy bez pszenicy, orkiszu, jęczmienia & Co.

Dane szczegółowe:
Wydawca: Esteri
Rok wyd.: 2017
Oprawa: miękka
Ilość stron: 192 s.
Wymiar: 165x200 mm
EAN: 9788365625779
ISBN: 978-83-6562-577-9
Data: 2017-05-26
Cena wydawcy: 29.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Twój brzuch mówi glutenowi: NIE!
Niezależnie od przyczyny, dla której musisz zrezygnować w swojej diecie z produktów zawierających gluten, teraz możesz z powodzeniem zmienić składniki swojej kuchni. Ta książka pomoże rozszyfrować i odnaleźć w sklepie listę "bezpiecznych" składników, z użyciem których upieczesz chrupiący chleb, wyborne ciasta lub ugotujesz pyszne knedle. Nasi eksperci nie tylko dostarczą najlepsze przepisy, ale również obrazowo wyjaśnią, co warto wiedzieć i jak to wykorzystać w praktyce. A nawet jeśli wcale nie musisz się przejmować glutenem, zapraszamy do podróży kulinarnych i odkrywania nowych smaków!

Książka "Glutenfree Gotowanie i pieczenie. Smaczne potrawy bez pszenicy, orkiszu, jęczmienia & Co." - Christiane Schafer, Sandra Strehle - oprawa miękka - Wydawnictwo Esteri. Książka posiada 192 stron i została wydana w 2017 r.