Glutenfree Gotowanie i pieczenie. Smaczne potrawy bez pszenicy, orkiszu, jęczmienia & Co.
Christiane Schafer, Sandra Strehle
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Esteri |
Rok wyd.: | 2017 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 192 s. |
Wymiar: | 165x200 mm |
EAN: | 9788365625779 |
ISBN: | 978-83-6562-577-9 |
Data: | 2017-05-26 |
Opis książki:
Twój brzuch mówi glutenowi: NIE!
Niezależnie od przyczyny, dla której musisz zrezygnować w swojej diecie z produktów zawierających gluten, teraz możesz z powodzeniem zmienić składniki swojej kuchni. Ta książka pomoże rozszyfrować i odnaleźć w sklepie listę "bezpiecznych" składników, z użyciem których upieczesz chrupiący chleb, wyborne ciasta lub ugotujesz pyszne knedle. Nasi eksperci nie tylko dostarczą najlepsze przepisy, ale również obrazowo wyjaśnią, co warto wiedzieć i jak to wykorzystać w praktyce. A nawet jeśli wcale nie musisz się przejmować glutenem, zapraszamy do podróży kulinarnych i odkrywania nowych smaków!
Książka "Glutenfree Gotowanie i pieczenie. Smaczne potrawy bez pszenicy, orkiszu, jęczmienia & Co." - Christiane Schafer, Sandra Strehle - oprawa miękka - Wydawnictwo Esteri. Książka posiada 192 stron i została wydana w 2017 r.