Tytuł książki:
Gastronomia Zasady opodatkowania i funkcjonowania restauracji jadłodajni barów cateringu
Autor książki:
Danuta Broda, Wanda Nowak
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | WSZECHNICA PODATKOWA |
Rok wyd.: | 2008 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 144 s. |
Wymiar: | 175x240 mm |
EAN: | 9788360756560 |
ISBN: | 978-83-6075-656-0 |
Data: | 2008-11-13 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Rozpoczęcie działalności gospodarczej Opodatkowanie podatkiem dochodowym Zatrudnienie pracowników Podatek od towarów i usług
Książka "Gastronomia Zasady opodatkowania i funkcjonowania restauracji jadłodajni barów cateringu" - Danuta Broda, Wanda Nowak - oprawa miękka - Wydawnictwo WSZECHNICA PODATKOWA. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2008 r.