pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Free. Gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru

Autor książki:

Lena Tritto, Rossella Venezia

Dane szczegółowe:
Wydawca: Jedność
Rok wyd.: 2017
Oprawa: twarda
Ilość stron: 192 s.
Wymiar: 195x250 mm
EAN: 9788379718054
ISBN: 978-83-7971-805-4
Data: 2017-10-05
Cena wydawcy: 35.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Pyszne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości dla tych, którzy muszą unikać niektórych substancji, a także dla tych, którzy ciągle poszukują nowych smaków. Ponad 70 receptur na potrawy bez glutenu, mleka, jajek czy cukru. Dodatkowo zbiór porad, jak zastąpić "trudne" składniki w codziennych przepisach. Jeszcze nigdy posiłki "free" nie były tak smaczne!
Odbiorcy
- osoby, które muszą unikać glutenu, mleka, jajek czy cukru
- wszyscy, którzy uwielbiają pyszne i zdrowe dania
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę
- zawiera ponad 70 przepisów na smaczne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości
- oraz propozycje ich różnych wersji
- podana wiedza pozwala na wyeliminowanie ze składu przygotowywanych posiłków: glutenu, mleka, jajek czy cukru
- w poradniku znajduje się wiele pogłębionych zagadnień dotyczących między innymi możliwości zastąpienia w przepisach na potrawy problematycznych składników spożywczych
- pozwala prowadzić naturalną, prostą i bogatą w smaki kuchnię
- zawiera piękne, kolorowe fotografie gotowych dań

Książka "Free. Gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru" - Lena Tritto, Rossella Venezia - oprawa twarda - Wydawnictwo Jedność. Książka posiada 192 stron i została wydana w 2017 r.