pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Fotografia żywności od kuchni

Autor książki:

Teri Campbell

Dane szczegółowe:
Wydawca: Galaktyka
Rok wyd.: 2014
Oprawa: miękka
Ilość stron: 208 s.
Wymiar: 165x240 mm
EAN: 9788375792997
ISBN: 978-83-7579-299-7
Data: 2014-03-24
Cena wydawcy: 49.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Wiesz już co to jest obiektyw oraz jak zgrać zdjęcia z karty pamięci na komputer Jeśli tak to świetnie. Czas na nową porządną dawkę wiedzy na wyższym poziomie. Zawodowy fotograf żywności Teri Campbell nazywany mistrzem oświetlenia w tej pięknie ilustrowanej książce prezentuje szczegółowe porady dzięki którym twoje zdjęcia nabiorą zupełnie nowego wyrazu. Szczegółowe schematy ustawienia dynamicznych kompozycji omówienie pracy ze sprzętem w tym m.in. z lampami błyskowymi dyfuzorami oraz ekranami odbijającymi światło - to wszystko pomoże ci stworzyć doskonałe obrazy. Teri Campbell dzieli się swoim doświadczeniem zdobytym podczas realizacji profesjonalnych sesji wśród których można wymienić fotografowanie pizzy z ciągnącym się serem stworzenie doskonałego ujęcia przedstawiającego nalewanie mrożonej herbaty oraz sesję zdjęciową nasion fasoli pieczonych na prawdziwym ogniu w jego pracowni. Campbell omawia także stosowane przez siebie techniki edycji obrazu w Adobe Camera Raw i Adobe Photoshop w celu uzyskania zdjęć którym nie sposób się oprzeć.

Książka "Fotografia żywności od kuchni" - Teri Campbell - oprawa miękka - Wydawnictwo Galaktyka. Książka posiada 208 stron i została wydana w 2014 r.