Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Uniwersytet Marii Curie - Skłodowskiej |
Rok wyd.: | 2021 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 204 s. |
Wymiar: | 240x170 mm |
EAN: | 9788322794395 |
ISBN: | 978-83-2279-439-5 |
Data: | 2021-03-02 |
28.50
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 24 h
×
Opis książki:
Uważam, że przedstawione opracowanie stanowi wartościową pozycję, która ma potencja, aby wzbogacić polski dorobek dotyczący tego ważnego rynku. Autorka porusza w pracy sprawy ważne i dotąd nieczęsto analizowane w kontekście rynku cukru, takie jak: konkurencyjność, międzynarodowa krajowych i unijnych producentów, procesy globalizacyjne i ich wypłw na ten rynek, zmiany w strukturze światowej produkcji i in.
- z recenzji dr hab. Agaty Malak-Rawlikowskiej, SGGW
Książka "Europejski rynek cukru w warunkach globalizacji" - Anna Budzyńska - oprawa miękka - Wydawnictwo Uniwersytet Marii Curie - Skłodowskiej. Książka posiada 204 stron i została wydana w 2021 r. Cena 28.50 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.