Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Jacek Santorski |
Rok wyd.: | 2005 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 256 s. |
Wymiar: | 210x270 mm |
EAN: | 9788360207239 |
ISBN: | 83-60207-23-2 |
Data: | 2006-11-13 |
Cena wydawcy: 71.10 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Robert Sowa, szef kuchni hotelu Jan III Sobieski, kucharz Polskiej Reprezentacji w Piłce Nożnej, laureat Oskara Kulinarnego postanowił podzielić się swoimi kulinarnymi sekretami! Arcysmaczne i nowatorskie przepisy. Potrawy lekkie i zdrowe, wyrafinowane i takie, które przygotowuje się w chwilę, a wszystkie podane w taki sposób, by nie tylko doskonale smakowały, ale i cieszyły oczy. Wspaniałe zdjęcia, mistrzostwo stylizacji kulinarnej; tysiące smaków, które zadowolą najwybredniejsze podniebienie.
Książka "Esencja smaku" - Robert Sowa - oprawa twarda - Wydawnictwo Jacek Santorski. Książka posiada 256 stron i została wydana w 2005 r.