Tytuł książki:
Encyklopedia wypieków i pieczenia
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | REA |
Rok wyd.: | 2010 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 320 s. |
Wymiar: | 175x245 mm |
EAN: | 9788375441611 |
ISBN: | 978-83-7544-161-1 |
Data: | 2010-03-02 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
W Encyklopedii wypieków znaleźć można doskonałe przepisy na wszelkiego rodzaju wypieki.
Łatwe pieczywo na co dzień, chleby na zakwasie, chrupkie pieczywo, eleganckie bułeczki, tradycyjne drobne ciasteczka, ciasta ucierane, których nie powstydzi się żadna gospodyni, i okazałe torty sąsiadują z pełna smaku focaccią i puszystymi, amerykańskimi babeczkami.
Wszystkie przepisy podstawowe ilustrowane są przejrzystymi zdjęciami, krok po kroku wyjaśniającymi, jak postępować.
W książce umieszczone jest około 300 pięknych zdjęć.
Książka "Encyklopedia wypieków i pieczenia" - oprawa twarda - Wydawnictwo REA. Książka posiada 320 stron i została wydana w 2010 r.