Encyklopedia wypieków. Ciasta, ciastka, ciasteczka
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olesiejuk |
Rok wyd.: | 2015 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 288 s. |
Wymiar: | 190x250 mm |
EAN: | 9788327426802 |
ISBN: | 978-83-274-2680-2 |
Data: | 2015-03-06 |
Opis książki:
Oddajemy w Państwa ręce prawdziwą Encyklopedię wypieków. Znajdziecie tu zarówno receptury na rozmaite ciastka i ciasteczka - babeczki tarteletki herbatniki makaroniki wafelki specjały idealne na drugie śniadanie - np. drożdżówki z serem czy jagodzianki - jak i drobne wypieki w sam raz do popołudniowej herbaty - np. pieguski czy kokosanki. Ponadto prezentujemy przepisy na wykwintne ciasta które z powodzeniem możesz podać gdy przyjdą goście - torty kremówki czy eklery. A jeśli marzy się Wam domowy chleb o cudownym zapachu i chrupiącej skórce bułeczki małe i większe - tu znajdziecie przepisy na nie wszystkie. W naszej książce znalazły się również praktyczne porady czyli wszystko o czym powinno się wiedzieć przystępując do pieczenia ciasta. Porady dla początkujących i dla doskonałych doświadczonych gospodyń.
Książka "Encyklopedia wypieków. Ciasta, ciastka, ciasteczka" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 288 stron i została wydana w 2015 r.