Tytuł książki:
Encyklopedia Gotowania. Torty, ciasta przekładane, rolady
Autor książki:
Halina Jachowska
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Prószyński |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 148x210 mm |
EAN: | 9788373378711 |
ISBN: | 83-7337-871-5 |
Data: | 2006-10-02 |
Cena wydawcy: 9.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Tomik przeznaczony specjalnie dla entuzjastów słodkich wypieków, a więc znacznej większości z nas. Któż bowiem odmówi małego kawałka wspaniałego tortu z masą pomarańczowo-migdałową czy lekkiego torciku jogurtowego, ozdobionego sezonowymi owocami. A cóż Państwo powiedzą na roladę bananową czy marcepanową Wszystkie przepisy tych wspaniałych słodkości znajdą Państwo w prezentowanej książeczce i, jak twierdzi autorka, każda pani, posługując się nimi, może zabłysnąć talentem cukierniczym.
Książka "Encyklopedia Gotowania. Torty, ciasta przekładane, rolady" - Halina Jachowska - oprawa twarda - Wydawnictwo Prószyński.