Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Prószyński |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 145x208 mm |
EAN: | 9788373374836 |
ISBN: | 83-7337-483-3 |
Data: | 2007-04-26 |
Cena wydawcy: 9.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
W codziennej diecie współczesnych Polaków warzywa odgrywają ogromną rolę, przede wszystkim ze względu na wartości odżywcze. Odpowiadając na to dość powszechne zapotrzebowanie, autorka przygotowała tomik zawierający kilkadziesiąt przepisów na smaczne i zdrowe sałatki. Te lekkostrawne kolorowe dania zapewnią smukłą sylwetkę i zdrowy wygląd tym wszystkim, którzy w domowych jadłospisach dają pierwszeństwo surówkom i sałatkom.
Książka "Encyklopedia Gotowania. Surówki i sałatki" - Renata Pacer - oprawa twarda - Wydawnictwo Prószyński.