pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Encyklopedia Gotowania. Surówki i sałatki

Autor książki:

Renata Pacer

Dane szczegółowe:
Wydawca: Prószyński
Oprawa: twarda
Ilość stron: 96 s.
Wymiar: 145x208 mm
EAN: 9788373374836
ISBN: 83-7337-483-3
Data: 2007-04-26
Cena wydawcy: 9.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

W codziennej diecie współczesnych Polaków warzywa odgrywają ogromną rolę, przede wszystkim ze względu na wartości odżywcze. Odpowiadając na to dość powszechne zapotrzebowanie, autorka przygotowała tomik zawierający kilkadziesiąt przepisów na smaczne i zdrowe sałatki. Te lekkostrawne kolorowe dania zapewnią smukłą sylwetkę i zdrowy wygląd tym wszystkim, którzy w domowych jadłospisach dają pierwszeństwo surówkom i sałatkom.

Książka "Encyklopedia Gotowania. Surówki i sałatki" - Renata Pacer - oprawa twarda - Wydawnictwo Prószyński.