pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Encyklopedia Gotowania. Przystawki

Autor książki:

Renata Pacer

Dane szczegółowe:
Wydawca: Prószyński
Oprawa: twarda
Ilość stron: 96 s.
Wymiar: 145x208 mm
EAN: 9788373373440
ISBN: 83-7337-344-6
Data: 2007-04-26
Cena wydawcy: 9.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

O jedzeniu można mówić w nieskończoność. Właśnie dlatego postanowiliśmy wydać nową serię kulinarną, poświęconą tej jakże radosnej stronie życia. Pierwsza książka dotyczy dań popularnie zwanych zakąskami. Autorka, która nie ukrywa, że jej hobby to kuchnia, odkrywa przed czytelnikami tajniki dań, które są jej autorstwa. I tak bigosik z krewetek czy śledź w zalewie śliwkowo-oliwkowej dostarczą Państwu niezapomnianych doznań smakowych i przyczynią się do poszukiwania własnych szaleństw kulinarnych.

Książka "Encyklopedia Gotowania. Przystawki" - Renata Pacer - oprawa twarda - Wydawnictwo Prószyński.