Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Prószyński |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 145x208 mm |
EAN: | 9788373373440 |
ISBN: | 83-7337-344-6 |
Data: | 2007-04-26 |
Cena wydawcy: 9.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
O jedzeniu można mówić w nieskończoność. Właśnie dlatego postanowiliśmy wydać nową serię kulinarną, poświęconą tej jakże radosnej stronie życia. Pierwsza książka dotyczy dań popularnie zwanych zakąskami. Autorka, która nie ukrywa, że jej hobby to kuchnia, odkrywa przed czytelnikami tajniki dań, które są jej autorstwa. I tak bigosik z krewetek czy śledź w zalewie śliwkowo-oliwkowej dostarczą Państwu niezapomnianych doznań smakowych i przyczynią się do poszukiwania własnych szaleństw kulinarnych.
Książka "Encyklopedia Gotowania. Przystawki" - Renata Pacer - oprawa twarda - Wydawnictwo Prószyński.