pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Encyklopedia Gotowania. Potrawy z warzyw

Autor książki:

Barbara Adamczewska

Dane szczegółowe:
Wydawca: Prószyński
Oprawa: twarda
Ilość stron: 96 s.
Wymiar: 145x208 mm
EAN: 9788373377622
ISBN: 83-7337-762-X
Data: 2007-04-26
Cena wydawcy: 9.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Bogactwo i różnorodność na rynku warzyw skłania do inwencji kulinarnych. Dania, których podstawą są jarzyny, ze względu na walory odżywcze należą do najbardziej prozdrowotnych potraw. Lekkostrawne, sycące i wartościowe dania warzywne to doskonały pomysł na obiady i gorące kolacje. W najnowszym tomiku znajdą Państwo receptury na warzywne dodatki do mięs, ryb i jaj, takie jak fasolka szparagowa na kwaśno, fenkuł pod beszamelem, a także takie, które stanowią danie główne, jak pietruszkowe placuszki czy dynia zapiekana z sosem mięsnym.

Książka "Encyklopedia Gotowania. Potrawy z warzyw" - Barbara Adamczewska - oprawa twarda - Wydawnictwo Prószyński.