Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Prószyński |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 145x208 mm |
EAN: | 9788373376472 |
ISBN: | 83-7337-647-X |
Data: | 2006-10-02 |
Cena wydawcy: 9.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Grillować można wszędzie i niemal wszystko. Dziś trudno sobie wyobrazić ogrodowe party bez pieczonych ryb, ziemniaków, szaszłyków i wszystkich rodzajów mięs. Prezentowany tomik to zbiór 60 przepisów, które spowodują, że nasze potrawy będą miały wyjątkowy smak i aromat. Znajdują się w nim receptury na przekąski i dania, które można przyrządzać i podawać w plenerze przy ognisku. Proponowane potrawy są proste do przygotowania, a uzyskany efekt wzbudzi zachwyt biesiadników.
Książka "Encyklopedia Gotowania. Potrawy z grilla i ogniska" - Jolanta Górska - oprawa twarda - Wydawnictwo Prószyński.