Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Prószyński |
Rok wyd.: | 2003 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 120 s. |
Wymiar: | 148x210 mm |
EAN: | 9788374692281 |
ISBN: | 83-7469-228-6 |
Data: | 2006-01-21 |
Cena wydawcy: 14.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Co ugotować na obiad? To pytanie zadają sobie zarówno doświadczone, jak i debiutujące gospodynie domowe. Aby zaoszczędzić Państwu czasu i rozterek, autorka dzieli się swoim doświadczeniem kulinarnym i przedstawia kilkadziesiąt scenariuszy obiadowych. Zawierają one nie tylko potrawę główną, ale i uzupełniające ją dodatki. Wszystkie niezwykle smaczne, niektóre sięgają do źródeł tradycyjnych, inne współczesnych. Znajdą tu Państwo m.in. receptury na rybę duszoną z pomidorami, bitki z pieczarkami czy też pieczone żeberka z porami w sosie winegret.
Książka "Encyklopedia Gotowania. Drugie dania" - Barbara Adamczewska - oprawa twarda - Wydawnictwo Prószyński. Książka posiada 120 stron i została wydana w 2003 r.