Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Prószyński |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 145x208 mm |
EAN: | 9788373377431 |
ISBN: | 83-7337-743-3 |
Data: | 2007-04-26 |
Cena wydawcy: 9.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Pomimo coraz większej ilości restauracji, barów i "fastfoodów", kuszących daniami różnych kuchni świata, większość z nas woli jedzenie domowe. Cały obiad w jednym garnku - oto marzenie prawie każdej pani domu, gdyż pogodzenie ciągłego brak czasu z chęcią sprostania domowym obowiązkom jest ponad siły. Rozwiązaniem tego problemu są pełnowartościowe potrawy jednodaniowe, pożywne zupy, dania z woka i zapiekanki. Autorka podaje kilkadziesiąt przepisów na smaczne potrawy mięsne i wegetariańskie, które łączy to, że dadzą się przyrządzić w ciągu krótkiego czasu.
Książka "Encyklopedia Gotowania. Dania jednogarnkowe" - Hanna Szymanderska - oprawa twarda - Wydawnictwo Prószyński.