pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Encyklopedia Gotowania. Dania jednogarnkowe

Autor książki:

Hanna Szymanderska

Dane szczegółowe:
Wydawca: Prószyński
Oprawa: twarda
Ilość stron: 96 s.
Wymiar: 145x208 mm
EAN: 9788373377431
ISBN: 83-7337-743-3
Data: 2007-04-26
Cena wydawcy: 9.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Pomimo coraz większej ilości restauracji, barów i "fastfoodów", kuszących daniami różnych kuchni świata, większość z nas woli jedzenie domowe. Cały obiad w jednym garnku - oto marzenie prawie każdej pani domu, gdyż pogodzenie ciągłego brak czasu z chęcią sprostania domowym obowiązkom jest ponad siły. Rozwiązaniem tego problemu są pełnowartościowe potrawy jednodaniowe, pożywne zupy, dania z woka i zapiekanki. Autorka podaje kilkadziesiąt przepisów na smaczne potrawy mięsne i wegetariańskie, które łączy to, że dadzą się przyrządzić w ciągu krótkiego czasu.

Książka "Encyklopedia Gotowania. Dania jednogarnkowe" - Hanna Szymanderska - oprawa twarda - Wydawnictwo Prószyński.