Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Prószyński |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 145x208 mm |
EAN: | 9788373375420 |
ISBN: | 83-7337-542-2 |
Data: | 2001-01-16 |
Cena wydawcy: 9.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Słodycze - któż ich nie lubi To jeden z najwdzięczniejszych tematów kulinarnych. To właśnie pyszne wypieki pamięta się najczęściej z domu rodzinnego, a wykwintny deser może się stać naszym popisowym daniem. Dlatego zachęcamy czytelników do własnoręcznego przygotowania pysznych ciast i deserów. Staną się one efektownym zamknięciem obiadu, prezentem dla najbliższych a przede wszystkim radością dla dzieci. Wszystkim niedoświadczonym kulinarnie a jednak odważnym życzmy dużo radości przy przyrządzaniu słodkości i wspaniałych udanych wypieków.
Książka "Encyklopedia Gotowania. Ciasta i desery" - Urszula Pełek - oprawa twarda - Wydawnictwo Prószyński.