pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Encyklopedia Gotowania. Ciasta i desery

Autor książki:

Urszula Pełek

Dane szczegółowe:
Wydawca: Prószyński
Oprawa: twarda
Ilość stron: 96 s.
Wymiar: 145x208 mm
EAN: 9788373375420
ISBN: 83-7337-542-2
Data:2001-01-16
Cena wydawcy: 9.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Słodycze - któż ich nie lubi To jeden z najwdzięczniejszych tematów kulinarnych. To właśnie pyszne wypieki pamięta się najczęściej z domu rodzinnego, a wykwintny deser może się stać naszym popisowym daniem. Dlatego zachęcamy czytelników do własnoręcznego przygotowania pysznych ciast i deserów. Staną się one efektownym zamknięciem obiadu, prezentem dla najbliższych a przede wszystkim radością dla dzieci. Wszystkim niedoświadczonym kulinarnie a jednak odważnym życzmy dużo radości przy przyrządzaniu słodkości i wspaniałych udanych wypieków.

Książka "Encyklopedia Gotowania. Ciasta i desery" - Urszula Pełek - oprawa twarda - Wydawnictwo Prószyński.