Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | WNT |
Rok wyd.: | 2001 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 182 s. |
Wymiar: | 190x240 mm |
EAN: | 9788320426618 |
ISBN: | 83-2042-661-8 |
Data: | 2009-03-02 |
36.58
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 1-3 dni
×
Opis książki:
- aktywność powierzchniowa- tworzenie i stabilizacja emulsji- mikroemulsje- formy krystaliczne tłuszczów i emulgatorów- mezofazy i ich znaczenie w odniesieniu do żywności- regulacje prawne dotyczące zastosowania emulgatorów w żywności obowiązujące w Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Unii Europejskiej- praktyczne zastosowanie emulgatoró w piekarstwie, mleczarstwie, produkcji soków i napojów oraz żywności niskotłuszczowej
Książka "Emulgatory" - Clyde E. Stauffer - oprawa miękka - Wydawnictwo WNT. Książka posiada 182 stron i została wydana w 2001 r. Cena 36.58 zł. Zapraszamy na zakupy!