pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Elementarz gotowania

Autor książki:

Iza Frycz

Dane szczegółowe:
Wydawca: AGORA
Rok wyd.: 2011
Oprawa: twarda
Ilość stron: 244 s.
Wymiar: 190x250 mm
EAN: 9788326806704
ISBN: 978-83-2680-670-4
Data: 2011-12-16
pozycja niedostępna

Opis książki:

Iza Frycz wierzy, że każdy jest w stanie nauczyć się gotować. Trzeba tylko poznać podstawowe zasady obowiązujące w kuchni. Cierpliwie, krok po kroku, wyjaśnia je, zaczynając od wyboru składników potrawy, poprzez ich przygotowanie, na samym gotowaniu czy pieczeniu kończąc. Radzi też w jaki sposób i z czym potrawę podać, aby w pełni wydobyć jej smak.

Są to przepisy na dania tradycyjne, nic nie da się zrobić na skróty. Nie są też modnie dietetyczne? I dlatego gotowane według elementarza potrawy mają niepowtarzalny smak i aromat.

Książka "Elementarz gotowania" - Iza Frycz - oprawa twarda - Wydawnictwo AGORA. Książka posiada 244 stron i została wydana w 2011 r.