Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | AGORA |
Rok wyd.: | 2011 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 244 s. |
Wymiar: | 190x250 mm |
EAN: | 9788326806704 |
ISBN: | 978-83-2680-670-4 |
Data: | 2011-12-16 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Iza Frycz wierzy, że każdy jest w stanie nauczyć się gotować. Trzeba tylko poznać podstawowe zasady obowiązujące w kuchni. Cierpliwie, krok po kroku, wyjaśnia je, zaczynając od wyboru składników potrawy, poprzez ich przygotowanie, na samym gotowaniu czy pieczeniu kończąc. Radzi też w jaki sposób i z czym potrawę podać, aby w pełni wydobyć jej smak.Są to przepisy na dania tradycyjne, nic nie da się zrobić na skróty. Nie są też modnie dietetyczne? I dlatego gotowane według elementarza potrawy mają niepowtarzalny smak i aromat.
Książka "Elementarz gotowania" - Iza Frycz - oprawa twarda - Wydawnictwo AGORA. Książka posiada 244 stron i została wydana w 2011 r.