pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik

Dane szczegółowe:
Wydawca: Difin
Rok wyd.: 2006
Oprawa: miękka
Ilość stron: 271 s.
Wymiar: 157x230 mm
EAN: 9788372516466
ISBN: 83-7251-646-4
Data: 2008-11-23
pozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Zamieszczone ćwiczenia służą kształtowaniu określonych umiejętności, postaw i zachowań oraz pozwalają na praktyczne przyswajanie wiedzy i sprawdzanie na bieżąco efektów nauczania. Na szczególną uwagę zasługuje rozdział dotyczący nawiązywania i utrzymywania kontaktów międzyludzkich, komunikacji i rozwiązywania konfliktów (są to bowiem zagadnienia pomijane w innych publikacjach, a bardzo istotne w pracy hotelarza). Podręcznik zawiera także wykaz literatury do samodzielnego poszerzania wiedzy. W przewodniku natomiast zostały przedstawione cele lekcji, propozycje aktywizujących metod nauczania, klucz do wszystkich ćwiczeń oraz wskazówki do ich rozwiązania. Podręcznik został napisany zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa, może być stosowany również przy modułowym programie nauczania.

Podręcznik „Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie. Podręcznik” - oprawa miękka - Wydawca: Difin.